Εμπορική Co. του Πεκίνου Jinhai Zhongda, ΕΠΕ

   

        Εστίαση στον έλεγχο Qaulity, προσεκτικά πελάτης υπηρεσιών!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Beijing Jinhai Zhongda Trade CO.,LTD Ποιοτικός έλεγχος

Η καλή ποιότητα είναι ένας από το λόγο για τον οποίο η επιλογή JHZD Ι, άριστη υπηρεσία της επιχείρησης ικανοποιεί επίσης. JHZD είναι επαγγελματική ομάδα.

—— Murray, ασβέστιο

Προϊόντα επάρχων, καλή υπηρεσία, γρήγορη παράδοση.

—— Carlo, αυτό

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Η εμπορική Co. του Πεκίνου Jinhai Zhongda, ΕΠΕ παίρνει την περισσότερη προσοχή στην ποιότητα ελέγχου. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, οι εργαζόμενοί μας θα ελέγξουν την ποιότητα σοβαρά. 

 

1) Τα προϊόντα ανοξείδωτου και ορείχαλκου, QC μας θα εξετάσουν κάθε μετρητή που βεβαιώνει της ποιότητας. Η χρήση αυτής της παραγωγής είναι για το filteration, εάν υπάρχει οποιοδήποτε σημείο, εμείς θα το μαρκαρίσει προσεκτικά με κόκκινο pencile. Η έκθεση δοκιμής συνημμένος σε κάθε ρόλο. 

 

2) REF: όλα τα είδη γαλβανισμένου πλέγματος καλωδίων, ντυμένου PVC γαλβανισμένου πλέγματος & αλουμίνιο ή πλέγματος γυαλιού ινών, θα επιθεωρήσουμε το ελάχιστο 10-20%. 

 

3) REF: Το γαλβανισμένο καλώδιο σιδήρου ή το PVC έντυσε το καλώδιο σιδήρου, θα εξετάσουμε την ψευδάργυρος-επένδυση, εκτατό Strengh, βάρος σπειρών, πάχος καλωδίων, για να βεβαιώσουμε την ποιότητα της απαίτησης του πελάτη συνεδρίασης. 

 

Δηλώνουμε ότι δεν θα στείλουμε οποιαδήποτε ελαττωματικά προϊόντα σε όλους τους πελάτες. Είμαστε ευτυχείς να καθιερώσουμε την επιχειρησιακή συνεργασία μακροπρόθεσμου και mutul-οφελών με σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Jinhai Zhongda Trade CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Martin Chang

Τηλ.:: 86--13811920972

Φαξ: 86-10-52258185

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)